UA-112647125-1 Diensten door Hovenier Buitenweg Apeldoorn UA-112647125-1

Diensten

Groot en klein snoeiwerk 

kan een lastige maar noodzakelijke klus zijn. Of het nu gaat om het snoeien van struiken, bomen of vormsnoei, ik neem het u graag uit handen.

Vorm snoeien 2  Vormsnoeien

Border

Een border kan het hele jaar door mooi zijn. Hiervoor is het belangrijk dat de juiste beplanting wordt gekozen en de border goed wordt onderhouden. 

Op het juiste moment snoeien van de planten en bemesten van de grond zorgt voor een mooi resultaat zodat u het hele jaar pezier heeft van een mooie border.

 

Hagen

Een haag zorgt voor een een natuurlijk groene beschutting van uw tuin. Er is een grote keuze in het soort haag maar voor alle hagen geldt dat er gesnoeid moeten worden. Om een haag mooi recht te kunnen snoeien is goed gereedschap en kennis nodig.

Laurierhaag snoeien  

Snoeien bomen  

Terras

Gazon

Ik kan uw gazon aanleggen en onderhouden. Bij het onderhoud kunt u denken aan het maaien van het gazon en de kanten snijden. Indien nodig kan ik het gazon verticuteren, bijzaaien, bemesten en bekalken.

Op deze manier bent u verzekerd van een mooi gazon.

Bedrijventerrein of bungalowpark

Ook voor het onderhoud van uw bedrijventerrein of park bent u bij Hoveniersbedrijf Buitenweg op de juiste plek. Op een professionele manier wordt uw terrein/park onderhouden zodat het de juiste uitstraling heeft naar u, uw werknemers en klanten.

droompark de zanding 

Neem voor meer informatie contact met mij op.

Buitenweg 06-51088518