Skip to content

Reacties

Hieronder kunt u de reacties van onze klanten vinden

Reacties van onze klanten

Prima prijs. Komt afspraken na. Ruimt alles netjes op. Kortom zeer tevreden!
Harry
Michiel heeft mijn tuin gedaan gesnoeid en geschoren onkruid verwijderd ben er zeer tevreden over alles voor een redelijke prijs ik kan hem ook zeker aanbevelen als mensen een goede tuinman zoeken!!
Henk
Doet wat ie zegt, staat voor kwaliteit en werkt netjes. Zeker geschikt voor een volgende keer.
Martijn
Hoveniersbedrijf Buitenweg heeft uitstekend geleverd. Onze dakplatanen waren enorm uit de pas gegroeid en zij hebben de bomen weer keurig in vorm gekregen. Ook het afval is keurig opgeruimd. Prijs kwaliteit verhouding is bovendien erg goed.John van de Pol
John van de Pol
Goede communicatie en harde werkers!
De Wit
Prima job gedaan in onze tuin. Schutting met klimop weer strak en recht, huis ontdaan van klimop en de bomen netjes gesnoeid. Afval ook opgeruimt en afgevoerd. Prijs en kwaliteit is in balans, kortom tevreden klant.
Coolio
Prima bedrijf, Zoals afgesproken uitgevoerd, netjes opgeruimd Scherpe prijs
Bakker&Kors Elektrotechniek
Michiel heeft een zware klus bij mij gedaan,stronken uitgegraven en een boom weg gehaald.Ik ben heel erg tevreden, ze zijn samen .een hard werkend team .Petje af ze laten alles netjes achteren voor een mooie prijs.Ik beveel ze van harte aan.
Marian de Reuver
Onze boom in de achtertuin is met veel aandacht en zorg terug gesnoeid. Dankzij Michiel en zijn vrouw ziet het er weer keurig uit, kan de boom weer fatsoonlijk verder groeien en komt er weer wat meer zon in onze tuin. En keurig aangeveegd en opgeruimd.Wij zijn heel tevreden over het geleverde werk en prettige communicatie!
Martijn
Plezierige ervaring met Michiel Buitenweg bij het snoeien van de kastanjeboom van de buren.Goede communicatie, alles overeenkomstig afspraak, werkt vakkundig en netjes, oog voor details, goed advies toegankelijk en plezierig in de omgang.Dacht mee, gaf advies en deed nog het nodige extra om de boom in een nette toestand achter te laten.
Iris Lenderink
Ik beveel Michiel van harte aan als Hovenier. Hij heeft bij mij de tuin winterklaar gemaakt. Diverse bomen gesnoeid, heggen geschoren en blad opgeruimd.Hij komt zijn afspraken na en werkt goed tegen een scherpe prijs.
Lianne Poelman
Goed werk geleverd.
Web en Marketing
Michiel heeft bij mij die akelige grote heg gesnoeid, het onkruid op de terrassen en parkeerplaats verwijderd en nog zo hier en daar een paar dingen, voor een hele schappelijke prijs. Ben er heel blij mee, kan het nu zelf weer een beetje bijhouden. Ik kan hem weer bellen voor andere snoeiklussen (of als ik het weer niet zie zitten). Aanbevolen!
van Veelen
Prima werk en erg nette prijs.
Herman
Na duidelijke afspraak en goed overleg is mijn heg zeer goed geknipt tegen een zeer redelijke prijs. Alles ziet er weer op en top uit. Een aanrader.
Peter
Super tevreden met het onderhoud aan mijn tuin. Het gras ziet er weer fris uit. De borders zijn weer netjes (verwelkte en dode planten verwijderd en nieuwe geplant) Onkruid verwijderd Nu nog een zonnetje en ik ga genieten
Cecil van Maten
Michiel heeft gisteren mijn 13 m lange (verwilderde) coniferenheg weer keurig netjes in model gesnoeid. Helemaal goed en voor een schappelijke prijs. Kan Michiel echt aanbevelen.
Onno
Michiel heeft mijn hedera gesnoeid en dat heeft hij zeer vakkundig gedaan. Het is een prettige en vriendelijke man, die zijn afspraken nakomt. Ik zal hem de volgende keer zeker weer benaderen. Bedankt Michiel.
Sabrina de Wit
Vandaag heeft Michiel myn tuin gedaan. De klimop is netjes gesnoeid en onkruid verwyderd en heeft zelfs myn kleine voortuin even gedaan. Vriendelyke leuke man die goed zyn afspraken nakomt. Als wer nodig is zal ik hem zeker benaderen.
Jeanette
Top hovenier! Gezellige man die zijn afspraken nakomt. Hij heeft bij mij de heggen gesnoeid de buxus weer terug in model gebracht. Daarnaast heeft hij de border opnieuw beplant.
Joost van der Vaart
Michiel heeft onze maai klus naar tevredenheid uitgevoerd. Ook de communicatie (o.a. over dreigende regen en mogelijk uitstel) verliep soepel en naar tevredenheid.
Bart
Antwoord snel en correct. Goede prijs
Marianne
Deze vakman komt zijn afspraken na en werkt netjes. Aan te bevelen als u een tuinman zoekt die niet al te duur is.
Man
Omdat we een dagje ouder zijn hebben wij het tuinonderhoud uitbesteed. We zijn erg blij dat Michiel elke week langskomt zodat onze tuin onkruidvrij is en er netjes uitziet.Wij raden Michiel van harte aan.Vriendelijke groet,Jaap van Abaelen
Fam. van Abaelen
Onze tuin had flink wat achterstallig onderhoud maar Michiel heeft het weer helemaal opgeknapt. De heg is netjes en erg snel gesnoeid.Jan en Ria
Jan en Ria
Als je plannen hebt voor je tuin dan is deze hovenier echt een aanrader. Hij werkt goed door en komt zijn afspraken na. Mijn tuin was toe aan een flinke opknapbeurt. Onverwachte problemen werden creatief opgelost. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe tuin en laat het voorjaar maar komen!
Pepijn Jacobse
Michiel heeft vandaag onze tuin weer fijn voorjaarsklaar gemaakt. Gezellige vent die gewoon lekker doorwerkt en meedenkt hoe de tuin weer straks gezellig groeit en bloeit!
mys
Michiel heeft bij ons in Nijmegen de coniferen Haag en nog wat andere dingen mooi straks gesnoeid. Ze werken netjes komen volgens afspraak. En ze werken voor een goede prijs. Zeker een aanrader. Grt.René
klussenbedrijf rene wouters
Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Michiel aan onze tuin heeft gedaan. Hij was ruim op tijd aanwezig en onze tuin is klaar voor het voorjaar.Groet,Ron en Magriet
Ron en Magriet
Hey Michiel,Bedankt voor het snoeien van mijn heg. Ziet er weer goed uit.Groet Freek
Freek Bonnee
Al jaren verzorgt Michiel onze tuin en die van onze ouders. Dit doet hij op een proffesionele manier. Hij is een man van zijn woord en heeft voor elk probleem een praktische oplossing.
Familie Adriaanssen
Michiel werkt professioneel en tegen een goede prijs. Sympathieke vent
Kees Mulder

Wij nemen het werk u graag uit handen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of bij eventuele vragen.

Chat openen
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?