Skip to content

Terras

Vlonder
Een terras van hardhout heeft een natuurlijke en warme uitstraling. Om de vlonder mooi te houden is het belangrijk het hout goed schoon te houden. Vochtig hout en bladeren kunnen ervoor zorgen dat er algen en mossen gaan groeien. Dit ziet er niet alleen niet mooi uit maar maakt het hout ook erg glad wat gevaarlijk kan zijn.

Een houten terras kan schoongemaakt worden met een hogedrukreiniger mits dit deskundig gebeurt.

Natuursteen
Voor het schoonmaken van natuursteen is de hogedrukreiniger met terrasborstel een ideale oplossing. Er hoeft op deze manier geen schoonmaakproduct toegevoegd te worden. Verder is het belangrijk om te werken onder de juiste druk.

Betonsteen
Omdat betontegels doorgaans in zand zijn gelegd kan het gebeuren dat het zand tussen de voegen minder wordt. Na het verwijderen van alle groene aanslag kunnen wij de voegen weer voor u in orde maken zodat de tegels weer strak en stabiel liggen.

Tips
Helaas komt groene aanslag altijd weer terug. Je kunt de groei van mossen en algen wel vertragen door de volgende stappen:

Reacties van onze klanten

Prima prijs. Komt afspraken na. Ruimt alles netjes op. Kortom zeer tevreden!

Harry

Michiel heeft mijn tuin gedaan gesnoeid en geschoren onkruid verwijderd ben er zeer tevreden over alles voor een redelijke prijs ik kan hem ook zeker aanbevelen als mensen een goede tuinman zoeken!!

Henk

Doet wat ie zegt, staat voor kwaliteit en werkt netjes. Zeker geschikt voor een volgende keer.

Martijn

Chat openen
Hallo!
Hoe kunnen we je helpen?